Menu

WIj doen mee met Rabo ClubSupport!

Maandag 02 september 2024

Ben jij klant bij de Rabobank? Kunnen wij dan op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op http://rabobank.nl/clubsupport

Stemmen kan van 2 tot en met 24 september.

Ons doel
We zouden graag onze gasten een nog completere avond uit bieden, door ook warme snacks toe te gaan voegen aan het huidige food-aanbod. Hiervoor zullen investeringen moeten worden gedaan, zoals bijvoorbeeld in apparatuur, maar ook in het aanleggen van stroom en water naar de bestaande horecavoorzieningen.

Over Rabo ClubSupport
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank zijn kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij Cabrio haar doel te behalen? Als klant van de Rabobank bepaal jij namelijk welke clubs een financiële ondersteuning ontvangen. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor de buurt!

Stemmen
Van 2 tot 24 september kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Help jij Cabrio het doel te behalen?

Uitslag
Van 30 september tot en met 11 oktober worden de resultaten bekendgemaakt en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Nieuwsoverzicht

Gouden Partners van Cabrio

Anders Invest
iVention
logo jumbo
Reto
Soester Courant
"Buiten gewoon leuker!"